Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Pablo Hasél creu que la seva condemna més elevada s’hauria d’incloure a l’amnistia perquè té a veure amb l’1-O

El raper empresonat diu que Junts i ERC volen arribar a aquest pacte amb els partits espanyols "per fugir de la confrontació necessària per fer efectiva l'autodeterminació"

|

- Publicitat -

El raper Pablo Hasél ha afirmat que la seva condemna més elevada, de tres anys, s’hauria d’incloure a la llei d’amnistia perquè té a veure amb l’1-O. En una entrevista a Vilaweb, argumenta que va començar perquè “uns guàrdies urbans feixistes de Lleida van apallissar un company de militància quan enganxava cartells a favor del referèndum”.

En plenes negociacions per aprovar una amnistia, el raper empresonat ha defensat que “tots els represaliats sense excepció” han de beneficiar-se de l’amnistia i que aquesta hauria de ser “total” i d’àmbit estatal. En tot cas, ha volgut deixar clar que “no seria cap regal dels polítics que volen penjar-se la medalla” perquè, segons ha dit, se’ls ha forçat a arribar fins aquí.

Publicitat

Hasél creu que Junts i ERC volen arribar a aquest pacte amb els partits espanyols “per fugir de la confrontació necessària per fer efectiva l’autodeterminació”. “Demostren que no tenen cap intenció de dur a terme l’embat, i tant si ajuden a formar el govern espanyol com si no, donen estabilitat al règim i venen fum processista”, ha dit. Recentment, des de Junts han qualificat de “bona” la proposta del partit de Yolanda Díaz sobre la llei d’amnistia.

Et pot interessar  La justícia espanyola és tan "imparcial" que desenes de jutges d'arreu d'Espanya discuteixen sobre la llei d’amnistia en un xat intern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut