Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Oriol Mitjà representarà Europa al Fòrum de Premis Nobel malgrat Espanya

|

- Publicitat -

Oriol Mitjà, el doctor epidemiòleg que ha assessorat els governs d’Andorra i de Catalunya en els pitjors moments de la pandèmia, ha fet una piulada on tira un dard contra Espanya.

El metge català ha explicat a Twitter que l’han escollit com un dels dos joves científics per a representar Europa al Fòrum de Premis Nobel. Concretament, participarà en la sessió “Aprendre de l’epidèmia: salut pública i economia”.

Publicitat

Mitjà aprofita la publicació, però, per enviar un dard a les autoritats de la Meseta: “El més sorprenent és que em va nominar Londres (no Madrid)”. És conegut per hom que la tasca feta per Mitjà assessorant el govern català i que aquest hagi acabat marcant l’agenda i els passos a seguir de les autoritats espanyoles, que sempre han anat per darrere de Catalunya, no ha agradat gens a l’Estat. Tampoc que Mitja hagi rebut un premi per reconèixer que a Espanya hi ha presos polítics i a favor del dret a l’autodeterminació encara que després ell intentés suavitzar el que pensa.

Et pot interessar  La Fiscalia denuncia per frau fiscal l'empresari Alberto González Amador, parella d'Isabel Díaz Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut