Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Òmnium analitzarà a partir d’avui “amb rigor i seriositat” el full de ruta de l’ANC

|

- Publicitat -

Malgrat les crítiques sobretot per part dels dirigents polítics, Òmnium estudiarà “amb rigor i seriositat” la proposta de l’ANC de declarar la independència al segon semestre del 2023. Tot i això, el president de l’entitat, Xavier Antich, ha explicat que els òrgans de decisió d’Òmnium encara no han tingut temps de valorar el full de ruta de l’ANC.

Segons Antich, en l’executiva d’avui d’Òmnium es començarà a analitzar “amb rigor i seriositat”. Ha explicat que van conèixer la data límit de l’Assemblea en la reunió del president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb les tres principals entitats independentistes i s’hi ha referit com “una proposta més de les que hi ha sobre la taula”. També ha insistit en la necessitat d’obrir un “nou marc de reflexió estratègica” aquesta tardor afegint “noves veus”.

Publicitat

El president d’Òmnium defensa que “no serveixen les fórmules que s’han utilitzat fins ara” i que l’entitat s’ha compromès a fer possible, durant la tardor, un espai per abordar una estratègia unitària i compartida.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell manté l'acte amb Aliança Catalana malgrat la prohibició del Secretariat Nacional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut