Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Òmnium acusa la fiscalia de voler “reeducar” la ideologia de Cuixart

|

- Publicitat -

Òmnium Cultural ha acusat la fiscalia de voler “reeducar” i canviar la ideologia del president de l’entitat, Jordi Cuixart. El ministeri públic s’ha oposat aquest divendres al permís concedit a Cuixart per treballar i fer voluntariat fora de la presó, tal com preveu l’article 100.2 rel reglament penitenciar -i al qual la junta de tractament ha donat el vist i plau.

A través d’un comunicat d’aquesta tarda, Òmnium considera que el seu president “no s’ha de reeducar de res”, i que la fiscalia no pot pretendre que Cuixart pensi d’una altra manera. El vicepresident de l’entitat, Marcel Mauri, ha denunciat que la fiscalia segueixi actuant “com la Inquisició”.

Publicitat

“Qui ha de complir la legalitat internacional són els poders de l’Estat”, ha afegit Mauri, que també ha lamentat que la fiscalia s’oposi a l’article 100.2 per “l’efecte exemplaritzant i intimidatori” de la presó sobre la població.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut