Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Nova provocació de l’espanyolisme: ‘Escuela de Todos’ anuncia que portarà la carpa a Vic

|

- Publicitat -

Vic ja ha demostrat que les carpes en contra de l’escola catalana no són benvingudes. Tanmateix, l’espanyolisme és més tossut que un ase i jugarà a provocar amb una nova visita a la capital d’Osona, aquest cop, liderada per Escuela de Todos. 

Publicitat

Aquesta nova plataforma és un conglomerat d’associacions que s’han unit per demanar el compliment de la sentència del TSJC que imposa un 25% en castellà a les aules, trencant el model d’èxit de l’escola catalana. Entre els membres destaca el paper de S’ha Acabat, l’entitat catalanòfoba i feixista sorgida a partir de Societat Civil Catalana.

A través de les xarxes socials, S’ha Acabat ha anunciat que diumenge 30 de gener acudiran amb Escuela de Todos a Vic per “donar suport a la concentració que promou”. Així mateix, fan una crida al jovent constitucionalista perquè assisteixi. “És necessari unir forces per una escola de tots, bilingüe i lliure”, han publicat, com sempre, en castellà.

Et pot interessar  Més repressió: un independentista a judici per arrencar un cartell del PP a Vic durant la campanya electoral
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió