Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Nova provocació de l’espanyolisme: ‘Escuela de Todos’ anuncia que portarà la carpa a Vic

|

- Publicitat -

Vic ja ha demostrat que les carpes en contra de l’escola catalana no són benvingudes. Tanmateix, l’espanyolisme és més tossut que un ase i jugarà a provocar amb una nova visita a la capital d’Osona, aquest cop, liderada per Escuela de Todos. 

Aquesta nova plataforma és un conglomerat d’associacions que s’han unit per demanar el compliment de la sentència del TSJC que imposa un 25% en castellà a les aules, trencant el model d’èxit de l’escola catalana. Entre els membres destaca el paper de S’ha Acabat, l’entitat catalanòfoba i feixista sorgida a partir de Societat Civil Catalana.

Publicitat

A través de les xarxes socials, S’ha Acabat ha anunciat que diumenge 30 de gener acudiran amb Escuela de Todos a Vic per “donar suport a la concentració que promou”. Així mateix, fan una crida al jovent constitucionalista perquè assisteixi. “És necessari unir forces per una escola de tots, bilingüe i lliure”, han publicat, com sempre, en castellà.

Et pot interessar  Novetats per a la processó de Diumenge de Rams de Vic: incorpora per primer cop a la història una pregària per demanar que plogui
Publicitat

Opinió

Minut a Minut