Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Netflix ja ha incorporat 12 títols subtitulats o doblats en català

|

- Publicitat -

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha anunciat que Netflix ha incorporat una dotzena de títols subtitulats o doblats en català fruit del compromís establert entre el Govern i la plataforma de vídeo a demanda. En concret, la plataforma ha publicat doblat en català la pel·lícula ‘El monstre del mar’ i es poden veure subtitulats en català els films ‘Elige o muere’, ‘Anatomía de un escándolo’, ‘Entre dos mundos’, ‘Metal Lords’, ‘Déjate llevar’, ‘Incompatibles 2’, ‘Vuelta al insti’, ‘Interceptor’, ‘365 días: Aquel día’ i la primera temporada d’’Emily in París’. La incorporació de les produccions arriba després de l’acord de fa tres mesos on Netflix es va comprometre a incorporar 70 pel·lícules i sèries a l’any en català, basc i gallec.

Totes les opcions de llengua estan finançades per Netflix, i estan disponibles als 190 països en els quals el servei té subscriptors. En els 70 títols que Netflix incorporarà anualment, la llengua catalana, així com en gallega i basca, estarà disponible a la barra de selecció d’idioma. Els subtítols i doblatges s’incorporaran al servei a mesura que les pel·lícules i les sèries s’estrenin oficialment, i es quedaran a la plataforma permanentment.

Publicitat

Segons ha apuntat el Departament de Cultura, la selecció de títols, que s’afegiran al servei fins que acabi l’any, representa aproximadament un total de 200 hores de pel·lícules i sèries internacionals subtitulades, i 20 hores de contingut doblat per al públic infantil i familiar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut