Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Mossos Guilleries destrossen les declaracions dels comissaris Castellví i Quevedo

El col·lectiu d'agents independentistes qüestionen els testimonis d'ahir

|

- Publicitat -

L’exresponsable de la comissaria tècnica de planificació i seguretat, el comissari Emili Quevedo i el comissari dels Mossos Manuel Castellví, han declarat davant del Tribunal Suprem durant el judici farsa contra el procés.

Publicitat

Si avui el mateix Carles Pugidemont durant una entrevista a Rac1 desmentia algunes de les afirmacions que havien fet els alts càrrecs de la policia catalana, aquest matí també carregaven contra ells companys de professió.

En aquest cas, el col·lectiu independentista anomenat Mossos Guilleries ha destrossat les seves declaracions. Asseguren que els Comissaris Castellví i Quevedo “no els correspon” com a funcionaris, tampoc a cap comandament de Mossos, “dissuadir el Govern de la Generalitat de la celebració del Referèndum” una acció que és un “compromís amb la ciutadania”.

Mossos Guilleries, a més, consideren que si realment va ser així la posició dels comissaris, l’acció va ser una “intromissió injustificable en democràcia”. Un fet que, fins i tot, podria posar contra les cordes la continuïtat en les posicions de poder dins de la jerarquia dels Mossos de Quevedo i Castellví.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió