Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Mossos Guilleries consideren un gol del PSOE a ERC que Marlaska segueixi a Interior

|

- Publicitat -

El col·lectiu de la policia catalana independentista, Mossos Guilleries, ha emès un comunicat on considera que el PSOE ha fet un gol a Esquerra fent repetir a Fernando Grande-Marlaska com a ministre d’Interior.

Segons Mossos Guilleries tira d’ironia després que s’hagi confirmat la cartera i opina que “podem constatar una vegada més la voluntat de diàleg i entesa per superar el conflicte polític català del nou govern d’Espanya”.

Publicitat

Així doncs, fan un llistat dels greuges que el basc ha dut a terme contra els independentistes catalans i bascos i també la vulneració de drets humans. Seguint amb l’humor, ho descriuen com “els seus mèrits per renovar-li la confiança en el càrrec ministerial”.

Recorden les condemnes del TEDH per no investigar fundades denúncies per tortures comeses per la policia espanyola contra detinguts mentre eren sota la seva tutela a l’AN, que hagi afirmat que Tsunami Democràtic és una organització terrorista, l’enviament de contingents de GC i CNP a Catalunya per prestar serveis fora de les seves competències legals i per haver estat el màxim responsable del cos policial espanyol que va escorcollar domicilis de dissidents polítics sense indicis de la prèvia comissió d’un delicte i va acabar detenint-los i acusant-los de terrorisme.

Et pot interessar  Elena critica Marlaska per anul·lar la Junta de Seguretat que ampliava les competències dels Mossos a ports i aeroports
Publicitat

Opinió

Minut a Minut