Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Mor un home de 64 anys en caure des d’un accés a la cala del Senyor Ramon de Santa Cristina d’Aro

|

- Publicitat -

Un home de 64 anys ha mort aquest diumenge en caure per un corriol d’accés a la cala del Senyor Ramon, al terme municipal de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà). Els Bombers de la Generaltiat han rebut l’avís de l’accident a les 14.47 hores i han activat un helicòpter de rescat amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i tres dotacions terrestres, així com un helicòpter amb personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima s’ha precipitat uns 20 metres i els serveis mèdics no l’han pogut reanimar tot i intentar-ho durant uns deu minuts. El difunt és un veí de Badalona a qui acompanyava un menor, que ha resultat il·lès.

Rescat a Camprodon
Paral·lelament, els Bombers han informat d’un rescat aquest mateix diumenge a Camprodon (Ripollès) d’un home amb problemes de salut que feia temps que vivia en una tenda de campanya. L’han trobat uns excursionistes que caminaven pel Pla d’en Plata al voltant de les 10.45 hores. A les 11.13 hores efectius del GRAE hi han arribat amb helicòpter i l’han traslladat ferit fins a Olot, on l’esperava una ambulància del SEM que l’ha dut a l’hospital de la capital de la Garrotxa. L’home, de 39 anys, és veí de Calonge (Baix Empordà).

Et pot interessar  Viñuales lamenta l'accident mortal a la Platja del Miracle i recorda que és una zona amb corrents perilloses
Publicitat

Opinió

Minut a Minut