Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Mor Mingo Turull, pare del pres polític Jordi Turull

|

- Publicitat -

La injustícia que viuen els presos polítics amb la presó en forma de venjança s’intensifica en moments com aquests. Avui ha mort el pare de Jordi Turull, Mingo Turull. El pres polític, tancat a Lledoners, haurà de viure un dol en difícils condicions per culpa de la seva manca de llibertat agreujada per la pandèmia de la Covid-19.

Mingo Turull tenia 80 anys i patia una greu malaltia. Ara fa poc més d’un any concedia una entrevista a Rac1: “”En Jordi voldria que ho féssim tot com sempre, però res és com sempre”, explicava.

Publicitat

De fet, el pare de Turull no descartava el que ha acabat passant: “La nostra il·lusió per viure és veure en Jordi sortir de la presó. Som conscients que segons com vagi… Tenim una edat, i de salut no en tenim gaire. M’agradaria que quan surtin de la presó, encara que nosaltres no hi siguem, siguin feliços. Que visquin sense rancor, que la vida és molt maca”.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut