Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Montilla deixa entendre que la mesa bilateral entre Govern i Moncloa no servirà per a res

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat José Montilla ha demanat aquest divendres no esperar una solució miraculosa de la taula de diàleg que s’ha de configurar entre el Govern i l’executiu espanyol, i ha avisat també que hi haurà “turbulències judicials”.

Publicitat

“No cal pensar que en aquesta taula hi haurà la solució al problema. La solució al problema és un conjunt de solucions. No hi ha una solució miraculosa, no es produirà”, ha advertit Montilla, assegurant que, si tot se supedita a una solució en majúscules, hi ha el risc que el diàleg es paralitzi.

Després d’elogiar els riscos assumits pel president de Gobierno, Pedro Sánchez, i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, creu que totes les parts han entès la necessitat d’iniciar un camí de desbloqueig, però ha avisat que hi haurà “moltes turbulències” i que cal protegir-se dels possibles embats de la dreta.

“Serà un camí lent que requereix molta cintura política”, ha assegurat Montilla, tot i argumentar la necessitat que els partits de dreta prenguin consciència de la situació i participin d’una solució.

Et pot interessar  Montilla destaca ara el canvi de plantejament de Junts però demana "prudència i discreció"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió