Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Montero fa el ploricó perquè Junts no dona suport als pressupostos espanyols

|

- Publicitat -

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha retret a JxCat que hagi presentat una esmena a la totalitat contra els pressupostos generals de l’Estat per a 2022. “No entenc el joc de Junts. No fan res bo per a Catalunya no donant suport a aquests comptes”, ha dit Montero aquest dimecres a la tarda en resposta a la portaveu de JxCat, Míriam Nogueras, en el debat de totalitat dels PGE al Congreso.

La titular d’Hisenda ha argumentat que l’esmena a la totalitat “no beneficia ningú” i “només fa el joc a la bancada de la dreta”. “O és que amb la dreta vivien millor?”, ha preguntat Montero a JxCat.

Publicitat

“Crec que la seva oposició no respon més que a un interès mal calculat perquè dir no als PGE és dir no al benestar de Catalunya, a la millora dels serveis públics”, ha afirmat, i ha criticat que JxCat “retregui” a altres formacions com ERC que facilitin la tramitació dels comptes.

“Vénen a exigir que es compleixin coses que vostès no han acordat, és una incoherència”, ha dit. Montero ha defensat que el Gobierno va contactar amb JxCat per negociar-los i ha afirmat “rotundament” que els PGE són “bons” per a Catalunya.

La ministra d’Hisenda ha dit que no és “lògic” que es vinculin els comptes públics a qüestions com “l’amnistia, l’autodeterminació o un referèndum” perquè són qüestions “que no tenen res a veure”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut