Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Montañola no descarta pactar amb el PP o el PSOE i ho vincula a “qui pagui més”

El líder d'Espai CiU ironitza sobre les propostes "populistes" dels socialistes i Sumar: "Acabaran regalant un cotxe i una casa"

|

- Publicitat -

El número u del PDeCAT – Espai CiU, Roger Montañola, s’ha mostrat obert a pactar tant amb PP com amb PSOE després de les eleccions del 23-J, allargant la mà tant a Alberto Núñez Feijóo com a Pedro Sánchez. “Qui passi per caixa i pagui més serà qui segurament s’emportarà el nostre suport”, ha apuntat.

Tanmateix, ha reconegut que el PP ha fet de l’anticatalanisme “part de la seva política de recaptació de vots” i per això és “més complicat”. Montañola ha fixat la línia vermella amb el partit conservador si acaben pactant amb Vox.

Publicitat

El postconvergent també ha carregat contra les promeses electorals dels socialistes i de Sumar, a qui ha acusat de fer “populisme”: “Si segueixen el mateix ritme, podem arribar a un últim dia de campanya regalant un cotxe i una casa a tots els ciutadans”.

El partit catalanista ha fet la convocatòria davant d’una residència pública del Poblenou, a Barcelona, per comentar que cada cop “tenim una societat més envellida i més persones demanen serveis relacionats amb la dependència”.

L’ex d’Unió ha lamentat que l’Estat no s’hagi “compromès” enviant recursos econòmics a la Generalitat. Sobre la Llei de Dependència aprovada el 2006 ha reblat que “el paper ho aguanta tot, però els recursos després no venen”. “La Generalitat ha de suportar tot el pes d’aquesta llei i l’Estat per la seva banda no fa la feina”, ha afegit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut