Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Mireia Boya serà la nova directora general de Canvi Climàtic del govern d’ERC

|

- Publicitat -

Mireia Boya, exdiputada de la CUP per Lleida i ambientòloga, s’incorporarà com a independent al nou govern d’ERC. Segons ha avançat Nació Digital i han confirmat a l’ACN fonts de l’executiu, serà nomenada directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural en les pròximes setmanes. Un departament que lidera Teresa Jordà (ERC).

Així mateix, s’incorpora a l’executiu Maties Serracant, geògraf i exalcalde cupaire de Sabadell, com a assessor del conseller Juli Fernàndez a Territori. De fet, Serracant i Fernández van compartir govern a Sabadell.

Publicitat

Boya és llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i doctora en Gestió i Ordenació del Territori per la Universitat de Mont-real. D’aquesta manera, se suma a la integració d’altres independents com són l’ex-PSC Joaquim Nadal com a nou conseller de Recerca i Universitats; l’exconvergent Carles Campuzano com a conseller de Drets Socials, i l’ex-Podem Gemma Ubasart com a consellera de Justícia, Drets i Memòria.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut