Dimarts, 16 d'agost de 2022 - Edició 1482
La República

Vinculen amb la crisi amb Algèria els negocis de la dona de Pedro Sánchez

L’origen de l’actual crisi diplomàtica amb Algèria es relaciona amb el xantatge marroquí, ja que els seus serveis d’intel·ligència troben unes informacions “comprometedores”

Redacció 27/06/2022
Pedro Sánchez i la seva dona, Begoña Gómez

Més polèmiques amb la crisi d’Algèria. En aquesta ocasió, diari digital ‘France Soir’ ha vinculat la crisi diplomàtica amb el país africà envers la quantitat de negocis articulats per Begoña Gómez al Marroc, qui és l’actual dona de Pedro Sánchez, amb qui es va casar l’any 2006.

En un article publicat en el digital, el passat 12 de juny, manifesten que l’origen del canvi de posicionament sobre el Sàhara és fruit del xantatge del Marroc. De fet, en l’article s’insinua que l’actual crisi diplomàtica amb Algèria podria tenir una directe relació amb l’espionatge del telèfon mòbil de Sánchez a través del Pegasus i les informacions trobades pels serveis d’intel·ligència marroquins que el comprometen i el deixen amb evidència.

Teresita Dussart, autora de l’article a ‘France Soir’ afirma que “Entre les converses telefòniques hi hauria informacions “comprometedores” sobre la corrupció i el nepotisme del seu Govern. Algunes implicarien la seva dona”. Segons detalla els serveis secrets marroquins van descobrir informacions “comprometedores” dels negocis de Begoña Gómez i les van utilitzar per fer xantatge a l’Executiu espanyol i així canviés de parer respecte al Sáhara.