Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Mas agraeix que la Caixa de Solidaritat aboni la condemna del 9N i la veu exemple de “unitat”

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Artur Mas, acompanyat de les exconselleras Irene Rigau i Joana Ortega, ha agraït aquest divendres a la Caixa de Solidaritat que hagi cobert la condemna del Tribunal de Comptes de gairebé 4,9 milions d’euros pel 9N i l’ha lloat com una mostra de la “unitat imprescindible” de l’independentisme.

Publicitat

En una roda de premsa als jardins del Palau Robert, acompanyat també del diputat d’JxCat al Parlament Eduard Pujol, Mas no ha volgut entrar en la polèmica per la unitat de l’independentisme a la propera Diada, però ha citat a la Caixa de Solidaritat com a exemple d’aquesta unitat, perquè persones anònimes han aportat “sense mirar sigles”.

Mas ha anunciat que presentaran un recurs davant del Tribunal Suprem contra la sentència, “una injustícia manifesta”, i ha indicat que encara no s’ha aixecat l’embargament dels seus habitatges, tot i que confia que es faci en les pròximes setmanes.

Et pot interessar  Mas creu que Junts i ERC han d'assumir que es pot donar una repetició electoral "per no perdre força de negociació"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió