Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Mas agraeix que la Caixa de Solidaritat aboni la condemna del 9N i la veu exemple de “unitat”

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Artur Mas, acompanyat de les exconselleras Irene Rigau i Joana Ortega, ha agraït aquest divendres a la Caixa de Solidaritat que hagi cobert la condemna del Tribunal de Comptes de gairebé 4,9 milions d’euros pel 9N i l’ha lloat com una mostra de la “unitat imprescindible” de l’independentisme.

En una roda de premsa als jardins del Palau Robert, acompanyat també del diputat d’JxCat al Parlament Eduard Pujol, Mas no ha volgut entrar en la polèmica per la unitat de l’independentisme a la propera Diada, però ha citat a la Caixa de Solidaritat com a exemple d’aquesta unitat, perquè persones anònimes han aportat “sense mirar sigles”.

Publicitat

Mas ha anunciat que presentaran un recurs davant del Tribunal Suprem contra la sentència, “una injustícia manifesta”, i ha indicat que encara no s’ha aixecat l’embargament dels seus habitatges, tot i que confia que es faci en les pròximes setmanes.

Et pot interessar  Eixample Respira porta al Síndic i al Tribunal de Comptes europeu la "inacció" de l'ajuntament contra la contaminació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut