Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

L’odissea d’aconseguir la T-Mobilitat: cues d’hores durant dies a falta de cites prèvies

Desenes de joves fan cues llarguíssimes, que poden ser de fins a dues hores, per tal d'aconseguir la T-Mobilitat, cosa que no sempre succeeix, de manera que han de tornar a fer la cua l'endemà

|

- Publicitat -

Aconseguir la T-Mobilitat és una tasca molt més difícil del que semblava a priori. La nova targeta integrada de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que des de fa un mes substitueix la T-Jove de cartó, i és l’única manera d’accedir al títol, va anunciar-se el passat mes de desembre, però com que la majoria dels seus usuaris són estudiants i la caducitat no coincidia amb la represa de les classes, encara no l’han pogut aconseguir.

Des de fa dies, la quarantena de punts habilitats per a la venda d’aquests nous títols estan desbordats, i no hi ha prou cites prèvies disponibles. Desenes de joves fan cues llarguíssimes, que poden ser de fins a dues hores, per tal d’aconseguir la T-Mobilitat, cosa que no sempre succeeix, de manera que han de tornar a fer la cua l’endemà. De fet, hi ha joves que han estat fent cues durant tres dies consecutius i ni tan sols així han obtingut el títol, ja que els primers 50 números que reparteixen s’esgoten en aproximadament 30 minuts. L’opció d’aconseguir la T-Mobilitat a través de la pàgina web tampoc no és viable, ja que els joves asseguren que la pàgina està col·lapsada i que, en cas de poder-hi accedir, el títol triga 10 dies a arribar.

Publicitat

ATM, per la seva banda, atribueix aquesta problemàtica a la falta de previsió dels mateixos estudiants, segons informa el 324.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut