Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Lluís Llach dubte si els partits independentistes han fet la feina per a respondre les sentències

|

- Publicitat -

Lluís Llach, una de les persones que segurament genera més consens entre els independentistes més diversos, ha volgut mostrar públicament els seus dubtes sobre la feina que estan fent els partits independentistes de cara a donar una resposta coordinada, contundent i eficaç un cop es publiquin les sentències que tot apunta que seran condemnatòries i no dòcils.

El cantant retirat ha volgut tirar d’ironia per a posar en dubte si realment s’està treballant en aquesta direcció i que el poble sobiranista necessita per no seguir desorientat i perdut. Llach ha retuitat una fotografia convertida en un ‘meme’ on es pot veure una onada gegant a punt d’engolir una persona. L’onada representa les sentències i la persona els partits polítics.

Publicitat

Llach diu: “Oh! Segur que fa mesos que s’estan preparant amb accions genials. Segur que JxC, ERC no deixaran els seus presoners a l’estacada ni a la gent que aturi el país sense cobertura política. A més a més, ara ja saben que tot ha de passar entre l’11-S i el 14-O i ho tenen tot a punt… O no?”

Et pot interessar  Puigdemont desafia Sánchez: "Nosaltres sortim plorats de casa perquè coneixem la justícia espanyola"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut