Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Llach lamenta el qualificatiu “hiperventilat”

El cantautor ha lamentat que una part de l’independentisme no comparteixi la seva indignació. Llach ha destacat que el Primer d’Octubre va suposar un punt de no retorn en les relacions amb Espanya

Redacció
Redacció 24/08/2021

El famós cantautor Lluís Llach ha fet una piulada en què ha mostrat el seu descontentament amb el plantejament d’una part de l’independentisme. Més concretament, l’exdiputat al Parlament, ha mostrat la seva indignació per haver de “suportar que ens diguin hiperventilats aquells que infraventilen l’1 d’octubre”.

Llach ha destacat que hi ha hagut un nombre important de persones que han patit la repressió de l’Estat espanyol: “Exiliats, imputats, multats, gent del 23S o perseguits per exercir drets fonamental”. El cantautor ha lamentat que la resta de l’independentisme no comparteixin la seva exasperació.

A més a més, ha recordat que el Primer d’Octubre va suposar un punt d’inflexió, que, segons la seva opinió va ser un trencament amb totes les relacions prèvies que Catalunya i Espanya havien tingut. Amb unes declaracions sense ambigüitat ha dit: “No hi ha retorn. Lliures”.