Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’exabrupte de Manuel Valls que dona la raó a la pancarta del Camp Nou que deia que Espanya és una dictadura

|

- Publicitat -

El regidor de Barcelona ultranacionalista espanyol, republicà francès però monàrquic espanyol, Manuel Valls, va assistir ahir a la tribuna del Camp Nou per veure el primer partit del Barça a la Champions League a casa.

El rival va ser l’Inter de Milà i, com sol passar en aquests casos, el públic culer va estar més actiu que mai amb les reivindicacions polítiques perquès conscient que aquests partits gaudeixen de gran ressò internacional.

Publicitat

Entre els ja habituals crits d'”Independència” entre estelades al minut 17:14 s’hi van afegir crits com “llibertat presos polítics” i una gran pancarta a l’inici del partit que en anglès denunciava la presència de presos polítics a Espanya que definia com una dictadura.

Una pancarta que va indignar al polític francocatalà. El que ell no ha entès és que amb la seva queixa està donant la raó a la pancarta. Ben enrabiat, Valls ha dit a les xarxes socials que la pancarta “s’hauria de prohibir”, ja que la considera una vergonya. Exactament el que és una dictadura: voler prohibir la llibertat d’expressió del poble.

Ai, que diria l’avi Magí!

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut