Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

L’esvalotador del PP que va saltar al camp i trencar una càmera renuncia a la candidatura de Sant Joan Despí

L'esvalotador va comunicar la seva renúncia ahir a la nit, just després dels fets, i s'ha formalitzat aquest matí

|

- Publicitat -

Yago Darnell, el seguidor ultra de l’Espanyol que va saltar a la gespa del camp mentre el FC Barcelona celebrava la victòria de la Lliga, i que ha resultat ser un dels membres de la candidatura del PP a Sant Joan Despí (Baix Llobregat), ha comunicat la seva renúncia tant a la candidatura com al partit. Darnell formava part de la candidatura dels populars al municipi, ocupant el lloc número 9 de la llista com a membre independent, ja que no és militant del partit.

Tant bon punt va identificar-se Darnell com un dels esvalotadors i, a més, candidat del PP a Sant Joan Despí, el partit va córrer a remarcar que no era afiliat i que es presentava com a independent de la llista d’Esteban Gesa. Fonts del PPC també han matisat a l’ACN que el jove va comunicar la seva renúncia ahir a la nit, just després dels fets, i que s’ha formalitzat aquest matí.

Publicitat

Darnell va ser captat per les càmeres saltant al camp amb una actitud molt violenta, colpejant i tirant a terra una càmera de televisió de molt valor econòmic. El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, ha subratllat que el partit no comparteix aquestes actuacions i ha condemnat els fets.

Et pot interessar  El PP exigeix "explicacions immediates" a Sánchez després de la implicació de la seva dona al 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut