Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Les joventuts d’ERC no dubten i criden a la mobilització massiva contra el “repugnant” Consell de Ministres del 21-D

Contundent comunicat de les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya per fer front al Consell de Ministres. Sota el títol de “plantem cara al Consell de Ministres del 21D”, Jovent considera […]

Joan Solé 14/12/2018

Contundent comunicat de les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya per fer front al Consell de Ministres. Sota el títol de “plantem cara al Consell de Ministres del 21D”, Jovent considera que la reunió de divendres vinent és un fet “repugnant” i una “provocació” de les forces de l’Estat. Per aquest motiu, Jovent Republicà aposta per plantar cara de forma “massiva i organitzada” per deixar clar que els poders de l’Estat “no són benvinguts”.

Segons el portaveu nacional de l’organització, Pau Morales, la decisió del president del Gobierno, Pedro Sánchez, de fer coincidir el Consell de Ministres a Barcelona amb la data de les darreres eleccions catalanes respon “al desig de recrear-se en la repressió”. En aquest sentit, afegeix, “malgrat que el PSOE s’ompli la boca de diàleg, hem vist com en les darreres setmanes s’amenaçava amb un nou 155 i es blanquejava així el feixisme de VOX”.