Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

Les contradiccions d’Alamany: “Abans, l’ascensor social era l’ensenyament, ara és la política”

Era un afer de domini públic però que ahir es va confirmar: Elisenda Alamany, que havia abandonat els comuns recentment, serà la número dos d’Ernest Maragall a Barcelona. La filòloga […]

Redacció
Redacció 22/03/2019
Un tuit d'Elisenda Alamany

Era un afer de domini públic però que ahir es va confirmar: Elisenda Alamany, que havia abandonat els comuns recentment, serà la número dos d’Ernest Maragall a Barcelona.

La filòloga ha fet el pas ràpidament i desacomplexada però la decisió deixa un rastre carregós i ple de contradiccions. Primer de tot, Alamany feia propaganda, fa poc més de dues setmanes, a Girona per la llista Guanyem Girona, que és una confluència de l’esquerra independentista però que no inclou ERC i que va encapçalada pel cupaire Lluch Salellas. Seguirà donant suport a aquesta candidatura tot i ser d’una altra ciutat?


També, la filòloga ha quedat retratada si es fa un seguiment a les xarxes, on havia destacat els resultats de la CUP a favor d’ERC a les municipals del 2011:


L’any 2012, Alamany també criticava la manera de fer llistes i de com la gent grimpava per aconseguir llocs destacats i ho desprestigiava els camins per aconseguir: “Abans, l’ascensor social era l’ensenyament, ara és la política”.


I, com no podia ser d’una altra manera, acumula tuits de crítica a Esquerra. Alguns a la formació, d’altres als seus pactes o polítiques i, fins i tot, directament citant persones, com és el cas de Gabriel Rufián, ara l’home fort a Madrid, que, per cert, Alamany també en criticava la presència al Congreso:

Relacionats