Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Les contradiccions d’Alamany: “Abans, l’ascensor social era l’ensenyament, ara és la política”

Fa pocs dies donava suport a la CUP a Girona i acumula tuits crítics amb ERC

|

- Publicitat -

Era un afer de domini públic però que ahir es va confirmar: Elisenda Alamany, que havia abandonat els comuns recentment, serà la número dos d’Ernest Maragall a Barcelona.

La filòloga ha fet el pas ràpidament i desacomplexada però la decisió deixa un rastre carregós i ple de contradiccions. Primer de tot, Alamany feia propaganda, fa poc més de dues setmanes, a Girona per la llista Guanyem Girona, que és una confluència de l’esquerra independentista però que no inclou ERC i que va encapçalada pel cupaire Lluch Salellas. Seguirà donant suport a aquesta candidatura tot i ser d’una altra ciutat?

Publicitat


També, la filòloga ha quedat retratada si es fa un seguiment a les xarxes, on havia destacat els resultats de la CUP a favor d’ERC a les municipals del 2011:


L’any 2012, Alamany també criticava la manera de fer llistes i de com la gent grimpava per aconseguir llocs destacats i ho desprestigiava els camins per aconseguir: “Abans, l’ascensor social era l’ensenyament, ara és la política”.


I, com no podia ser d’una altra manera, acumula tuits de crítica a Esquerra. Alguns a la formació, d’altres als seus pactes o polítiques i, fins i tot, directament citant persones, com és el cas de Gabriel Rufián, ara l’home fort a Madrid, que, per cert, Alamany també en criticava la presència al Congreso:

Et pot interessar  ERC presenta el seu lema de campanya: 'Al costat de la gent. Al costat de Catalunya'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut