Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

L’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes convoca una concentració per condemnar l’atac de fa un any

Demà es compleix el primer any de la macrooperació policial contra l’1-O que es va saldar amb 14 detinguts, 20 investigats, 41 escorcolls i unes protestes espontànies massives al carrer. […]

Gerard Sesé 19/09/2018

Demà es compleix el primer any de la macrooperació policial contra l’1-O que es va saldar amb 14 detinguts, 20 investigats, 41 escorcolls i unes protestes espontànies massives al carrer.

El 20 de setembre del 2017, la Guàrdia Civil entrava a les conselleries d’Economia, d’Afers Exteriors, de Governació i d’Afers Socials, així com a l’Agència Tributària i al Centre de Telecomunicacions i Tecnologia de la Informació.

Ara, l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) ha convocat una concentració per condemnar l’atac de fa un any amb un recorregut a les 11:15 que anirà del Departament d’Exteriors a la Via Laietana 14 fins al departament de Polítiques digitals i Administració pública, al número 26 del mateix carrer.

A la concentració participarà Jordi Pesarrodona regidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorradaa que va ser imputat per un delicte d’odi i resistència greu a l’autoritat per posar-se un nas gros i fer-se una fotografia al costat d’un policia nacional espanyol.

Cal recordar que l’Assemblea ha convocat, també demà, però a dos quarts de vuit, una altra manifestació a la Gran Via amb Rambla de Catalunya, Barcelona, prop de la delegació d’Economia de la Generalitat, indret on més gent s’hi va concentrar fa un any i que els fets que hi van passar han servit de subterfugi a la justícia espanyola per mantenir en presó preventiva als Jordis.