Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes convoca una concentració per condemnar l’atac de fa un any

L'ADIC es concentrarà davant el departament d'Exteriors de la Generalitat, un dels primer a ser intervingut

|

- Publicitat -

Demà es compleix el primer any de la macrooperació policial contra l’1-O que es va saldar amb 14 detinguts, 20 investigats, 41 escorcolls i unes protestes espontànies massives al carrer.

El 20 de setembre del 2017, la Guàrdia Civil entrava a les conselleries d’Economia, d’Afers Exteriors, de Governació i d’Afers Socials, així com a l’Agència Tributària i al Centre de Telecomunicacions i Tecnologia de la Informació.

Publicitat

Ara, l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) ha convocat una concentració per condemnar l’atac de fa un any amb un recorregut a les 11:15 que anirà del Departament d’Exteriors a la Via Laietana 14 fins al departament de Polítiques digitals i Administració pública, al número 26 del mateix carrer.

A la concentració participarà Jordi Pesarrodona regidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorradaa que va ser imputat per un delicte d’odi i resistència greu a l’autoritat per posar-se un nas gros i fer-se una fotografia al costat d’un policia nacional espanyol.

Cal recordar que l’Assemblea ha convocat, també demà, però a dos quarts de vuit, una altra manifestació a la Gran Via amb Rambla de Catalunya, Barcelona, prop de la delegació d’Economia de la Generalitat, indret on més gent s’hi va concentrar fa un any i que els fets que hi van passar han servit de subterfugi a la justícia espanyola per mantenir en presó preventiva als Jordis.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut