Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’Assemblea convoca marxes de vehicles contra la revocació del tercer grau als presos polítics

|

- Publicitat -

L’Assemblea organitza avui a la tarda marxes de vehicles per protestar contra la revocació del tercer grau a les preses i presos polítics. Onze columnes es desplaçaran fins a les presons de Puig de les Basses i Wad-Ras per denunciar una nova vulneració de drets fonamentals per part de la justícia espanyola i traslladar tot el suport a les preses i presos polítics. Per les mobilitzacions d’avui s’han escollit aquests dos centres penitenciaris perquè són on hauran de tornar la Carme Forcadell i la Dolors Bassa.

A la presó de Wad-Ras, les columnes de vehicles arribaran a les 19 h. D’aquestes, quatre sortiran de diferents punts de Barcelona i una de Santa Coloma. Totes elles a les 18.30 h.

Publicitat

Al centre penitenciari de Puig de les Basses s’hi trobaran, també a les 19 h, sis columnes que sortiran a les 18 h de Girona, La Bisbal d’Empordà, Santa Coloma de Farners, Banyoles, Olot i Figueres.

Les mobilitzacions es realitzaran seguint totes les mesures i requeriments sanitaris. Per aquest motiu, l’entitat demana a totes les persones participants que les respectin i, sobretot, que no baixin dels seus vehicles.

Et pot interessar  Lluís Llach anuncia que es presentarà a les eleccions de l'ANC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut