Dimarts, 26 de gener de 2021 - Edició 915
La República

L’Assemblea convoca marxes de vehicles contra la revocació del tercer grau als presos polítics

Onze columnes es desplaçaran fins a la presó de Puig de les Basses i a la de Wad-Ras

Redacció
Redacció 04/12/2020
Carme Forcadell i Dolors Bassa a Madrid / ACN

L’Assemblea organitza avui a la tarda marxes de vehicles per protestar contra la revocació del tercer grau a les preses i presos polítics. Onze columnes es desplaçaran fins a les presons de Puig de les Basses i Wad-Ras per denunciar una nova vulneració de drets fonamentals per part de la justícia espanyola i traslladar tot el suport a les preses i presos polítics. Per les mobilitzacions d’avui s’han escollit aquests dos centres penitenciaris perquè són on hauran de tornar la Carme Forcadell i la Dolors Bassa.

A la presó de Wad-Ras, les columnes de vehicles arribaran a les 19 h. D’aquestes, quatre sortiran de diferents punts de Barcelona i una de Santa Coloma. Totes elles a les 18.30 h.

Al centre penitenciari de Puig de les Basses s’hi trobaran, també a les 19 h, sis columnes que sortiran a les 18 h de Girona, La Bisbal d’Empordà, Santa Coloma de Farners, Banyoles, Olot i Figueres.

Les mobilitzacions es realitzaran seguint totes les mesures i requeriments sanitaris. Per aquest motiu, l’entitat demana a totes les persones participants que les respectin i, sobretot, que no baixin dels seus vehicles.

Relacionats