Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’ANC demana a l’Estat que deixi de fer servir la justícia com una “arma llancívola i de venjança”

|

- Publicitat -

El representant de l’Assemblea Nacional Catalana, Narcís Turull, ha reclamat a l’Estat espanyol que deixi de fer servir la justícia com una “arma llancívola” amb els “presos bascos i catalans”.

Turull s’ha manifestat així al palau Euskalduna de Bilbao, on ha assistit a l’acte organitzat per Sare en favor dels drets dels presos d’ETA.

Publicitat

Després de mostrar el suport de l’Assemblea Nacional Catalana a un acte que busca la “millora de les condicions dels presos bascos”, ha advertit que també “als presos polítics catalans se’ls ha de reconéixer així i les seves causes s’han d’absoldre perquè no han fet cap delicte perquè continuïn a la presó”.

Així mateix, ha considerat “una urgència” que l’Estat espanyol deixi de fer servir la justícia com una “arma llancívola i de venjança”, de manera que “els presos bascos tinguin els mateixos drets humans”.

“En el cas dels presos catalans la legislació europea tot just ha demostrat que no té sentit i que estan fent el ridícul l’Estat i la justícia espanyola, en perdre cada cas que té. Han d’alliberar els presos catalans i concedir-los tots els drets, així com avançar en el conflicte amb les nacions oprimides”, ha conclòs.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut