Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’ANC convoca una “crema popular de fotos del rei” per la visita del Borbó d’aquest divendres

|

- Publicitat -

El divendres 9 d’octubre arriben a Barcelona el rei Felip VI i el president Pedro Sánchez. L’Estat espanyol envia els seus màxims representants de visita a Catalunya enmig d’una nova espiral de repressió, vulneració de drets fonamentals, injustícia i ús antidemocràtic dels tribunals.

Per aquest motiu, l’ANC convoca aquest dijous, 8 d’octubre, davant els ajuntaments de Catalunya “una crema popular de fotos del rei”. L’entitat independentista recorda que el Tribunal Europeu de Drets Humans té sentenciat que aquesta acció és legal i s’empara dins la llibertat d’expressió, deixant en evidència les resolucions de la justícia espanyola. Per a participar demanen que tothom consulti la seva assemblea territorial i participa-hi.

Publicitat

L’Assemblea, amb aquesta acció, vol tornar a deixar clar que “tan sols l’alliberament nacional ens permetrà deslligar-nos d’un règim injust i triturador de drets fonamentals. Només la independència aturarà la repressió”.

Aquestes concentracions asseguren que seran “el preludi a la mobilització que tindrà lloc divendres, 9 d’octubre, a Barcelona per tal de rebre el rei i el president espanyols”.

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut