Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

La Vanguardia al servei de l’Estat comença la campanya contra els independentistes

Borràs carrega contra el diari del Grupo Godó per no mantenir la seva presumpció d’innocència

Redacció 30/01/2020

En nou escenari plantejat per Quim Torra ahir al migdia ha començat a mobilitzar els tentacles de l’Estat. La política catalana torna a un escenari d’eleccions i, per tant, la precampanya ja ha començat. Tanmateix, la maquinària de l’Estat contra l’independentisme ja ha arrencat.

Tot això es pot comprovar amb el diari del Grupo Godó, fidel servent de l’Estat, que ha publicat un article contra una possible candidata a la presidència de Catalunya, justament, el dia després que s’hagin anunciat unes eleccions després d’aprovar els pressupostos.

La Vanguardia ha publicat un seguit de correus electrònics suposadament de Laura Borràs. Els correus, que tal com ja va dictaminar la Guàrdia Civil, no desprenen cap indici d’il·legalitat tot i que el diari del Grupo Godó intenta sucar-hi pa.

La mateixa protagonista, la diputada a Madrid per JxCat, s’ha queixat a les xarxes. Borràs ha expressat el seu malestar amb el diari: “La Vanguardia ha oblidat un ‘presumptament’ al titular o potser la presumpció d’innocència no va amb ells. Que ja sabem que no fallen mai i que confien plenament en les investigacions de la policia però ni que fos per mantenir les formes estaria bé… #presumpciódeculpabilitat”.