Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

La UGT Catalunya defensa que els resultats del 28-A demostren que Catalunya vol “polítiques d’esquerres i diàleg”

El secretari general d’UGT Catalunya, Camil Ros, ha assegurat que la societat catalana ha demanat “polítiques d’esquerres i diàleg” després de les eleccions generals i que els problemes se solucionin […]

Agències 01/05/2019
Camil Ros (UGT), en una imatge d'arxiu

El secretari general d’UGT Catalunya, Camil Ros, ha assegurat que la societat catalana ha demanat “polítiques d’esquerres i diàleg” després de les eleccions generals i que els problemes se solucionin amb política i no amb judicialització.

En declaracions als mitjans abans de participar en la manifestació a Barcelona amb motiu de l’1 de maig, Ros ha afirmat que “ja no hi ha excuses per derogar les reformes laborals, per eradicar l’explotació laboral, l’economia submergida i perquè hi hagi salaris dignes”.

“Necessitem treballar menys, cobrar més, per viure millor. Fa falta un nou repartiment del temps de treball i calen salaris dignes”, ha insistit Ros, que ha recordat l’exconsellera Dolors Bassa empresonada pel procés independentista i els més de 300 encausats per haver participat en piquets de vagues generals.