Dilluns, 6 de desembre de 2021 - Edició 1228
La República

La sentència a la cúpula dels Mossos demostra que som un país ocupat

Asseguren que a Catalunya hi ha una població que es diu “Caldas de Molins”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 21/10/2020
El major Josep Lluís Trapero durant la seva declaració al judici de l'Audiència Nacional aquest 20 de gener del 2020

Doncs, sí, dels creadors de “Sant Esteve de les Roures” arriba “Caldas de Molins”. I és que els poders de l’estat hi han tornat: s’han inventat una població catalana que no existeix. Si els textos d’instrucció de la Guardia Civil s’hi assegurava que s’havien produït disturbis a “Sant Esteve de les Roures”, ara, a la sentència firmada pels magistrats de l’Audiència Nacional espanyola hi apareix “Caldas de Molins”.

Concretament, en un fragment del text hi posa: “Otro lugar del conflicto fue otra nave del polígono Can Barris de Bigues i Riells. Al concluir el registro, la comisión judicial tuvo dificultades par abandonar la zona. El jefe de la comisaria de Caldas de Molins que declaró en el juicio se personó tras el aviso que recibió del jefe de la policia local.

El desconeixement total i absolut de la geografia catalana, els seus topònims i les seves poblacions demostra, una vegada més, que Catalunya és un país ocupat per Espanya. Una sentència de la importància i transcendència com la que ha dictat l’Audiència Nacional contra la cúpula dels Mossos no pot cometre una errada d’aquesta magnitud.