Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

La reunió de Vilagrà i Bolaños fa trontollar Junts i l’executiu es reuneix d’urgència

|

- Publicitat -

La reunió de la consellera Laura Vilagrà amb el ministre Félix Bolaños ha generat malestar amb els sectors de Junts que no volen mantenir l’acord de Govern, i per tant, amb els republicans. La polèmica generada per la trobada d’ahir ha desencadenat una reunió d’urgència de la formació política, tal com ha avançat El Nacional.

Publicitat

Tot i que la reunió de l’executiu dels juntaires no ha arribat a cap acord en concret, seguidament el vicepresident del Govern, JordiPuigneró ha carregat contra ERC i els ha demanat que fessin menys reunions i sí “més fer perdre votacions al PSOE al Congrés”.

Tota la tensió es produeix en mig del debat que Junts traslladarà a les seves bases a les quals se’ls preguntarà si realment és necessari seguir al Govern d’Aragonès.

Cal recordar la idea de Laura Borràs, genera polèmica en l’entorn de l’actual secretari general, Jordi Turull i Jordi Sànchez. Tots dos partidaris de mantenir l’acord amb els republicans, ja que consideren que sinó el partit podria quedar arraconat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió