Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La prioritat de Colau no és Catalunya: lloa el Gobierno per les mesures contra el coronavirus

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demostrat que l’estratègia política passa per davant del país. Com que el seu partit forma part de la coalició del Gobierno d’Espanya, lluny de criticar les mesures que l’Estat ha dut a terme contra Catalunya escudant-se en la lluita contra el coronavirus, les ha lloat.

L’alcaldessa ha obviat que el Gobierno de Pedro Sánchez (el del diàleg) ha dut a terme un autèntic cop d’Estat com la usurpació de competències a Catalunya i no fer cas de les recomanacions dels experts catalans com el confinament del Principat de la resta de l’Estat.

Publicitat

La prioritat de Colau no és Catalunya sinó defensar la seva formació i, per tant, ha considerat aquest dimarts que l’Estat està donant “una resposta oposada” a la qual es va fer a la crisi del 2008 quan, segons ella, es va rescatar a la banca i es va abandonar a la majoria de la població i als més vulnerables.

En una compareixença telemàtica, ha celebrat que l’Estat hagi donat resposta a la demanda de la ciutadania i que hagi fet un “esforç de lideratge marcant el camí sobre quina ha de ser la resposta a aquesta crisi, pensant en la majoria social i en la gent més vulnerable”.

Segons Colau, el Govern ha presentat mesures molt ambicioses i que van en la direcció positiva, creant un “escut social” i plantejant estímuls econòmics per a evitar que les empreses realitzin acomiadaments massius.

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut