Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1184
La República

La Policia de la unitat d’estupefaents de Mèrida es “cobreix de glòria”: Tots els membres són detinguts en una operació contra les drogues

Tots els agents de la Policia Nacional encarregats de perseguir el tràfic de drogues a Mèrida han fet un trist paper quan Assumptes Interns ha descobert un entramat criminal en el qual presumptament estan implicats. Aquesta notícia ha deixat la unitat a l’altura del betum

Redacció
Redacció 16/09/2021

Una vintena de persones han estat detingudes en una investigació per perseguir els delictes en contra el tràfic de drogues. La sorpresa ha estat que set dels detinguts eren membres de cossos policials encarregats de perseguir el tràfic. Sis dels quals componien la unitat a Mèrida, i l’altre és un Guàrdia Civil tal com apunta la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Assumptes Interns de la Policia ha detingut tot l’equip d’estupefaents del cos i han estat relacionats amb un entramat delictiu de cultiu, processat, manipulació i posterior distribució de marihuana. Han fet registres en els 20 domicilis dels detinguts i hi han trobat quatre plantacions i una quantitat superior a 3.000 plantes.

D’aquesta manera, queda en evidència el trist paper que ha fet la Policia, ja que tot el grup hi estava presumptament implicat. La investigació segueix sent secreta, atès que hi ha la presumpta implicació de membres policials i no es descarta que es detinguin més persones.