Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

La Intersindical ret homenatge al germà de Comín amb el nom de la seu social de l’Hospital Vall d’Hebron

Pere Comín va haver d’abandonar l’hospital barceloní poc abans de morir per poder acomiadar-se acompanyat del seu germà a l’exili

Gerard Sesé 28/09/2019
Espai Republicà Pere Comín a l'Hospital Vall d'Hebron

La intersindical CSC ha decidit batejar la seu social a l’Hospital Vall d’Hebron amb el nom d’Espai Republicà Pere Comín.

En Pere Comín va traspassar a Lovaina (Bèlgica) el 23 de juliol de 2018 després d’haver d’abandonar l’Hospital per poder acomiadar-se acompanyat del seu germà, el conseller legítim de Salut, Toni Comín, a l’exili, tal com va avançar en primícia aquest diari.

En un comunicat, la Intersindical explica que “el sacrifici de germà de Comín rep, amb aquesta decisió, el nostre reconeixement i homenatge, que fem extensiu a totes les víctimes de la repressió i a tots els votants de l’1 d’octubre, alguns dels quals tractats també al nostre Hospital”.

Properament, faran un acte d’inauguració, i l’Espai Republicà Pere Comín a l’Hospital de la Vall d’Hebron romandrà al servei de totes les treballadores i treballadors del centre i els seus drets socials i civils.

El sindicat vol agrair “a la família i amics del Pere la seva disposició a poder anomenar així el local de la nostra secció sindical”.