Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024
Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024

La germana de la jutgessa que ha anul·lat el confinament lleidatà treballa per Eulen

|

- Publicitat -

L’entramat familiar que s’amaga darrere de la judicatura espanyola, grans empreses, polítics i institucions governamentals espanyoles ens ha ensenyat a desconfiar de les casualitats durant els darrers anys.

Publicitat

El cas és que la jutgessa que ha anul·lat el confinament lleidatà al·legant que la Generalitat no en té les competències per fer-ho és Elena García-Muñoz Alarcos. Un usuari a Twitter ha descobert que a la plataforma Linkedin, la xarxa social per a tenir penjat el CV a Internet i buscar feina si s’escau, hi apareix Mayte García-Muñoz Alarcos, que assegura que és la seva germana, ja que comparteixen ambdós cognoms (un d’ells compost).

Resulta que, la que sembla ser la germana de la jutgessa, assegura al seu perfil de Linkedin que actualment (i des de fa 15 anys) treballa al Grup Eulen. I és que resulta que la Generalitat va retirar la gestió que aquesta empresa feia a dues residències pel nefast impacte de la Covid-19. De fet, el Govern català va anunciar que no tornarà a l’empresa Eulen la gestió de les dues residències de gent gran i explicava que obria expedients per sis presumptes infraccions molt greus i una de greu durant la pandèmia de Covid-19, a més d’un cas de presumptes maltractaments.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut