Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La Generalitat invertirà 1,6 milions d’euros pel foc a la Ribera d’Ebre, Garrigues i el Segrià

|

- Publicitat -

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat invertirà 1,6 milions d’euros pel foc que va afectar, ara fa un parell de setmanes, les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià (Lleida).

Ho ha informat el conseller Chakir el Homrani en una visita a Flix (Tarragona) aquest divendres, on s’ha reunit amb els representants dels municipis i amb la presidenta del Consell de la Ribera d’Ebre, Gemma Carin, per destacar el compromís de la Generalitat amb els efectes de l’incendi.

Publicitat

A més, El Homrani ha anunciat un conveni amb els consells comarcals dels tres territoris, per a finançar amb 1,35 milions d’euros a la contractació de 100 persones en atur per treballar durant mig any en la recuperació de les zones calcinades.

Així mateix, es destinaran 100.000 euros a incrementar l’oferta formativa a l’Escola Agrària d’Amposta i 150.000 euros per impulsar Certificats de Professionalitat per a persones desocupades en diferents especialitats.

Amb tot això, la Generalitat veu una oportunitat per estimular l’ocupació a la comarca, on en total es beneficiaran 211 persones dels 8 municipis entre contractacions i formacions, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Et pot interessar  Catorze organitzacions i entitats lleidatanes signen un manifest per una cultura crítica i en català per Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut