Divendres, 22 de gener de 2021 - Edició 911
La República

La Generalitat invertirà 1,6 milions d’euros pel foc a la Ribera d’Ebre, Garrigues i el Segrià

El conseller El Homrani anuncia un conveni amb els consells comarcals per a finançar la contractació de 100 persones en atur per treballar la recuperació de les zones calcinades

Avatar
Agències 12/07/2019
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani/ Salvador Miret

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat invertirà 1,6 milions d’euros pel foc que va afectar, ara fa un parell de setmanes, les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià (Lleida).

Ho ha informat el conseller Chakir el Homrani en una visita a Flix (Tarragona) aquest divendres, on s’ha reunit amb els representants dels municipis i amb la presidenta del Consell de la Ribera d’Ebre, Gemma Carin, per destacar el compromís de la Generalitat amb els efectes de l’incendi.

A més, El Homrani ha anunciat un conveni amb els consells comarcals dels tres territoris, per a finançar amb 1,35 milions d’euros a la contractació de 100 persones en atur per treballar durant mig any en la recuperació de les zones calcinades.

Així mateix, es destinaran 100.000 euros a incrementar l’oferta formativa a l’Escola Agrària d’Amposta i 150.000 euros per impulsar Certificats de Professionalitat per a persones desocupades en diferents especialitats.

Amb tot això, la Generalitat veu una oportunitat per estimular l’ocupació a la comarca, on en total es beneficiaran 211 persones dels 8 municipis entre contractacions i formacions, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Relacionats