Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La CUP no assistirà a Perpinyà perquè hi veu “certs partidismes”

|

- Publicitat -

La CUP no serà a l’acte de demà dissabte a Perpinyà organitzat pel Consell per la República perquè hi veu “certs partidismes”. Malgrat celebrar que figures com la de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont tornin a Catalunya –al Rosselló–, la formació anticapitalista ha recordat aquest divendres que formalment no forma part del Consell per la República i ha indicat que no participarà de l’esdeveniment.

Tanmateix, ha expressat “tot el suport antirepressiu a les persones exiliades”. “La lluita antirepressiva ha de ser un dels eixos vertebradors del nou cicle polític”, ha afegit.

Publicitat

Cal recordar, però, que l’acte l’organitza el Consell per la República una entitat independentista a l’exili que engloba la gran majoria de sensibilitats de l’independentisme, com la formació Poble Lliure, partit que es troba dins de les coalicions de la CUP i que representa ben bé la meitat dels seus afiliats.

Et pot interessar  La CUP es rendeix en la negociació amb el Govern pels pressupostos i anuncia una esmena a la totalitat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut