Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP diu que Salut no ha estat a l’altura en la gestió de la pandèmia

|

- Publicitat -

La CUP-CC ha considerat que el Departament de Salut “no ha estat a l’altura” durant la pandèmia. El diputat Vidal Aragonès ha dit en el ple específic sobre la covid-19 al Parlament que la crítica no es basa en el nom de la consellera Alba Vergés, sinó de “no voler modificar el model de gestió del sistema sanitari públic”.

Aragonès ha criticat la “confusió i l’opacitat” que suposa el cohabitatge d’allò públic amb allò privat i ha qüestionat que hi hagi alguna diferència de gestió a Salut quan ha estat en mans d’ERC o quan ha estat sota la “sociovergència”. “Vostès parlen d’independència i la gestió dels serveis públics la fan negant sobiranies, a través de la gestió d’empreses privades”, ha etzibat.

Publicitat

D’altra banda, Aragonès ha reclamat que el Govern reprengui la distribució de mascaretes per la població, especialment per al col·lectiu de catalans que es troben en el llindar de la pobresa.

Et pot interessar  Alerta per possible presència de plàstic en croquetes de bolets congelades de les marques Eroski, Alteza i Bon Preu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut