Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

La CUP diu que avui és un “dia de celebració” després de tombar la Llei Aragonès

Els anticapitalistes avisen que “la lluita continua” perquè seran “davant de cada privatització”

Agències 03/02/2020
Primer pla de la diputada de la CUP Maria Sirvent atenent la premsa el 3 de febrer de 2020 (Horitzontal)

La diputada de la CUP-CC Maria Srivent ha constatat que la Llei Aragonès “ha mort definitivament” després que el Parlament hagi tombat el dictamen de la llei durant la comissió d’Economia d’aquest dilluns. En declaracions als mitjans després de la sessió, Sirvent ha assegurat que és “un dia de celebració”, especialment per a tots els moviments socials que hi han treballat en contra i s’ha referit al resultat com a “una victòria”. La cupaire, però, ha advertit que “la lluita continua” perquè, tal i com ha assegurat, seran sempre “davant de cada privatització”.

En aquest sentit, ha posat com a exemple la proposta de pressupostos del Govern, que segons el seu parer “consoliden el model de gestió dels serveis públics, precaritzen els treballadors i qui fa ús dels serveis públics”.

Sirvent ha volgut posar en valor “la ciutadania organitzada” en plataformes i associacions contra la llei i ha recordat que el 17 de novembre es va convocar una manifestació de protesta. “Són ells qui aconsegueixen doblegar la voluntat de l’ofensiva privatitzadora”, ha reivindicat.