Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP decideix presentar-se a les eleccions espanyoles

|

- Publicitat -

La CUP ha publciat al seu perfil ofical de Twitter que “davant l’excepcionalitat del moment”, la formació de l’esquerra independentista ha decidit presentar-se a les eleccions espanyoles del proper 10-N.

Avui el Consell Polític de la CUP ha decidit impulsar una candidatura pròpia a les pròximes eleccions espanyoles del 10 de novembre.

Publicitat

Mireia Vehí ha explicat en nom de tota la formació que “vivim un moment d’excepcionalitat política per això la CUP fem un pas endavant per l’amnistia, l’autodeterminació i el reconeixement de tots els drets, per això hem decidit plegades anar a les eleccions del 10-N”.

“No hem vingut a garantir cap governabilitat, sinó a impugnar la seva repressió i la seva manca de democràcia, i que deixin en pau a totes les que pateixen la cara més amarga de l’estat espanyol i la troika” ha etzibat la cupaire que també ha assegurat que no ha estat una decisió fàcil.

Et pot interessar  Estrada planteja el 12-M com un "plebiscit" entre una política "dependent de l'Estat" i "un nou rumb"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut