Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

La CUP crida a sumar “més persones i col·lectius” per canviar la correlació de forces “al camp de l’independentisme”

|

- Publicitat -

La CUP crida a sumar “més persones i col·lectius” al bloc de la “ruptura” per canviar la correlació de forces “al camp de l’independentisme”. Durant l’Assemblea Nacional que els anticapitalistes celebren a Celrà (Gironès), la membre del Secretariat Nacional Eulàlia Reguant ha admès que la formació ha fet “autocrítica” i que ara vol muscular-se per “construir l’horitzó necessari per un nou embat democratitzador” davant aquells qui aposten “per la renúncia”.

A l’assemblea de la CUP hi participen 390 militants i simpatitzants, que debatran aquesta tarda la ponència política que proposa fer un gir estratègic i passar d’una oposició frontal a una de més propositiva. I fins i tot, anar més enllà.

Publicitat

El diputat Carles Riera ha assegurat que no els fa “por” governar, però que tampoc tenen “pressa” perquè la CUP mai serà “crossa” per “formar governs autonomistes que només es manifesten independentistes al camp discursiu o simbòlic”.

Et pot interessar  La CUP insta Aragonès a "seure i parlar" per "forçar l'Estat perquè no li quedi altre que reconèixer l'autodeterminació"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut