Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La CUP creu que la convocatòria de noves eleccions al Parlament “no anirà massa més enllà de la primavera”

|

- Publicitat -

La CUP treballa amb la idea que Catalunya tornarà a les urnes com a molt tard la propera tardor, segons ha assegurat l’exdiputada Eulàlia Reguant. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Reguant ha descrit com un “espectacle lamentable” l’acord a la Diputació de Barcelona entre el PSC i JxCat i ha lamentat que els partits del Govern es barallin “pel repartiment de cadires”. Reguant ha confirmat que “certs lideratges” de la CUP que “s’han convertit en lideratges de país” podrien tornar-se a presentar a les eleccions si s’aprova la idea de la formació d’ampliar el límit d’un mandat als diputats al Parlament. L’exdiputada de la CUP també ha admès que “tothom ha assumit que la República no existeix”.

Preguntada per un possible retorn de l’expresident Artur Mas a la política activa, Reguant ha dit que això voldria dir que “probablement durant 10 anys han passat moltes coses però hi ha inèrcies que no”.

Publicitat

Reguant ha dit que aquest cap de setmana la CUP comença a “posar les bases d’una nova proposta política” enfocada a uns eventuals comicis amb “voluntat de revertir la resignació que s’ha instal·lat a les institucions catalanes i en part del moviment independentista”.

Et pot interessar  La CUP proposa una agència pública de traducció i doblatge de productes audiovisuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut