Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La Crida fa pública la consulta que farà als socis per a decidir el seu futur

|

- Publicitat -

La Crida Nacional per la República ha fet pública la consulta que durà a terme aquest dijous, divendres i dissabte per a decidir el seu futur. Tal com va anunciar el Govern de la Crida la setmana passada, hi podran participar totes les persones associades i adherides. La consulta es fa un cop el president a l’exili, Carles Puigdemont, i el president de la Crida i pres polític, Jordi Sànchez, anunciessin la creació d’un nou partit polític.

La Crida detalla que la votació serà consultiva i serveix per copsar l’opinió majoritària de les persones associades i adherides. Tanmateix, la decisió final es prendrà a l’Assemblea General que haurà de decidir de forma vinculant i que es convocarà al setembre.

Publicitat

D’associació a Fundació?

Les preguntes que hauran de respondre els associats i adherits són les següents i es podrà votar en aquest enllaç a partir de les 00:00 d’aquesta nit:

1- Estàs d’acord amb la dissolució de la Crida i la seva transformació en Fundació de suport al nou partit perquè tot el seu capital polític i humà s’integrin al nou projecte que lidera el president Carles Puigdemont amb l’objectiu de reforçar-lo?

2- Estàs d’acord que el govern de la Crida convoqui una Assemblea General la primera quinzena de setembre per debatre el resultat de la consulta i implementar la decisió majoritària dels socis?

La posició majoritària del Govern

La setmana passada, la cúpula de la Crida ja va fer pública la seva posició: aposten obertament per la dissolució de l’entitat, i en conseqüència que el seu capital social i la seva força s’incorporin a la nova formació de l’expresident català.

I és que des del moviment comparteixen i reconeixen “com a pròpies les bases fundacionals d’aquesta nova formació, que són la unitat, la transversalitat i la determinació per seguir el mandat de l’1-O”.

Et pot interessar  El Suprem formalitza la persecució ideològica i obre una causa per terrorisme contra Puigdemont i Wagensberg pel Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut