Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

JxCat prepararà “una proposta formal a ERC per revertir tots els pactes amb formacions del 155”

|

- Publicitat -

La líder de JxCat a Barcelona, ​​Elsa Artadi, ha parat la mà aquest divendres a ERC per “revertir” acords en ajuntaments, consells comarcals i diputacions i aconseguir governs independentistes en totes les institucions locals.

Ho ha dit en una roda de premsa després de la petició d’ERC que la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, dimiteixi del càrrec i que JxCat trenqui el seu acord amb el PSC a la Diputació en estar investigada per presumptes subvencions fraudulentes a Consell Esportiu de l’Hospitalet.

Publicitat

“La nostra prioritat és fer governs independentistes en totes les institucions locals: ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Reiterem la nostra oferta a ERC per revertir aquests acords”, ha expressat.

Artadi ha afirmat que aquest serà un tema prioritari que es tractarà en l’executiva de JxCat de dilluns que ve, i ha avançat que d’aquesta reunió sortirà “una proposta formal a ERC per revertir tots els pactes amb formacions del 155”.

No obstant això, ha advertit als republicans que no hi ha majoria suficient per presentar una moció de censura a la Diputació de Barcelona: “ERC ha d’explicar d’on treu els números”, ha conclòs la regidora.

Et pot interessar  Lluís Puig demana a Junts repetir a les llistes del 12-M per “poder tornar a trepitjar el Parlament”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut