Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

JxCat: “L’alta participació demostra que no es pot governar contra Catalunya”

Eduard Pujol i Miriam Nogueras: "Catalunya s'ha guanyat el dret, una vegada més, a ser escoltada"

|

- Publicitat -

Primeres valoracions de JxCat en l’inici d’aquesta nit electoral. La candidata Miriam Nogueras ha comparegut a un quart de nou del vespre per a valorar el sondeig de TV3 i la participació.

Nogueras ha dit que “Catalunya es mereix ser escoltada” davant l’alta participació que ha celebrat efusivament. “Això va de Catalunya” ha sentenciat.

Publicitat

Eduard Pujol també ha intervingut i ha volgut agrair a tots els electors que hagin anat a votar. També ha recordat que la presència d’exiliats i presos polítics fa que no es pugui dir que avui “és una jornada de festa de la democràcia”.

Pujol ha advertit que “serem molt prudents com sempre a l’hora de mesurar les enquestes a peu d’urna”. Ha recordat que “aquestes són les primeres eleccions a les Corts espanyoles” que afronta la marca JxCat.

També ha remarcat que la seva formació partia “d’enquestes que ens donaven un resultat baix, ara el sondeig de TV3 en situa a un altre nivell i ara ens cal esperar el resultat final”. “Catalunya s’ha guanyat el dret, una vegada més, a ser escoltada” ha conclòs.

Et pot interessar  Puigdemont diu que les crítiques de Junqueras en campanya s'han de "relativitzar" i allarga la mà a ERC després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut