Dilluns, 10 d'agost de 2020 - Edició 746
La República

JxCat: “L’alta participació demostra que no es pot governar contra Catalunya”

Primeres valoracions de JxCat en l’inici d’aquesta nit electoral. La candidata Miriam Nogueras ha comparegut a un quart de nou del vespre per a valorar el sondeig de TV3 i […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 28/04/2019

Primeres valoracions de JxCat en l’inici d’aquesta nit electoral. La candidata Miriam Nogueras ha comparegut a un quart de nou del vespre per a valorar el sondeig de TV3 i la participació.

Nogueras ha dit que “Catalunya es mereix ser escoltada” davant l’alta participació que ha celebrat efusivament. “Això va de Catalunya” ha sentenciat.

Eduard Pujol també ha intervingut i ha volgut agrair a tots els electors que hagin anat a votar. També ha recordat que la presència d’exiliats i presos polítics fa que no es pugui dir que avui “és una jornada de festa de la democràcia”.

Pujol ha advertit que “serem molt prudents com sempre a l’hora de mesurar les enquestes a peu d’urna”. Ha recordat que “aquestes són les primeres eleccions a les Corts espanyoles” que afronta la marca JxCat.

També ha remarcat que la seva formació partia “d’enquestes que ens donaven un resultat baix, ara el sondeig de TV3 en situa a un altre nivell i ara ens cal esperar el resultat final”. “Catalunya s’ha guanyat el dret, una vegada més, a ser escoltada” ha conclòs.

Relacionats