Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Justícia autoritza fer entrevistes gravades als presos i el primer és Jordi Évole amb Junqueras

|

- Publicitat -

Fins ara, els mitjans de comunicació que volien entrevistar els presos polítics només ho podien fer a través d’enviar les preguntes per escrit. Cap possibilitat de gravar-los ja sigui amb àudio o vídeo. La seqüència era rebre les respostes per escrit dels presos i tenir l’entrevista només en “paper”.

Ara, però, s’ha modificat el reglament d’institucions penitenciàries que depèn de la Conselleria de Justícia de la Generalitat per tal que les entrevistes, a partir d’ara, sí que es puguin gravar. És a dir, entrar a la presó (segurament en alguna aula acondicionada per l’ocasió) amb material per a enregistrar, un fet inèdit fins ara.

Publicitat

Segons ha pogut saber La República, però, aquest tipus d’entrevistes (ara hi haurà una pluja de sol·licituds) es concediran en compta gotes ja que es pretén que no sigui un fet habitual sinó més aviat puntual.

De fet, qui s’estrena entrevistant un pres polític en format i per La Sexta és Jordi Évole que diumenge publicarà una trobada a Lledoners amb Oriol Junqueras. Axí mateix ho anunciava el periodista a les xarxes:

El FAQS d’aquest dissabte publicarà una altre entrevista feta a Lledoners, en aquest cas a Jordi Turull, segon ha fet públic el programa

Et pot interessar  El pressupost del Departament de Justícia preveu 20,6 milions per abordar les violències masclistes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut