Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Junqueras insisteix que la causa de Borràs no ha de ser amnistiada

El president d'ERC argumenta que la condemna de la líder de Junts "no té res a veure amb la celebració del referèndum"

|

- Publicitat -

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que “de moment” no es planteja deixar la política en una entrevista emesa per La Sexta aquest diumenge. El líder republicà ha reivindicat que se sent “orgullós de tot el que ha fet” i fins i tot d’haver passat per la presó per defensar les seves conviccions.

L’exvicepresident del Govern ha defensat l’acord del seu partit amb el PSOE a canvi de la investidura del secretari general socialista, Pedro Sánchez, com a president del govern espanyol i ha afirmat que aquest acord “no trenca res”.

Publicitat

L’entesa entre ERC i PSOE passa per l’impuls al Congrés d’una llei d’amnistia per a les causes vinculades al procés independentista. En aquest punt, s’ha mostrat convençut que la condemna de líder de Junts Laura Borràs no ha d’entrar a l’amnistia perquè “no té res a veure amb la celebració del referèndum” perquè està condemnada per corrupció.

Junqueras també ha rebutjat la possibilitat que se celebri un referèndum d’independència en què pugui votar tota la població espanyola.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut