Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

José Zaragoza còpia Ciudadanos i usa una imatge del 2008 de Pere Aragonès per desacreditar ERC

José Zaragoza, diputat del PSC en el Congreso, és una de les veus més ultres del socialisme català contra la independència i tot allò que tingui un deix catalanista. És […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 02/04/2019
José Zaragoza, en una imatge d'arxiu

José Zaragoza, diputat del PSC en el Congreso, és una de les veus més ultres del socialisme català contra la independència i tot allò que tingui un deix catalanista. És per això que el seu mur de Twitter acumula desenes i desenes de publicacions que traspuen odi contra ERC o JxCat.

Una de les principals obsessions de Zaragoza, però, és el partit republicà. La seva última diana ha estat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, del qual ha volgut recuperar una fotografia de l’any 2008. La imatge es pot veure una campanya de la JERC i el mateix Aragonès, postadolescent amb 25 anys, sostenint un cartell.

Com si fos del present, Zaragoza diu “afirma Peré Aragonés que España nos roba. ¡Mentira!” i afegeix que “ser de izquierdas es ser solidarios”, que li preguntin a Cayo Lara, és clar.

Una imatge que calca l’estratègia de Ciudadanos que també la va usar el juny passat al parlament, en aquest cas, de la mà d’Inés Arrimadas. L’unionisme, unit i coordinat, contra l’independentisme.

Foto: Diari Ara