Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Jordi Sànchez no vol que Junts sigui “la nova CUP” i es dediqui a fer “una política ‘antitot'”

|

- Publicitat -

L’exsecretari general de Junts Jordi Sànchez ha rebutjat que JxCat surti del Govern i passi a l’oposició. En un cara a cara organitzat per RAC1 amb el diputat de Junts Jaume Alonso Cuevillas —partidari de marxar del Govern— Sánchez ha dit que no s’imagina que Junts sigui “la nova CUP” i assumeixi el paper de fer “una política ‘antitot'”. També ha advertit que l’escissió “ens allunya de la independència”.

Igualment, ha defensat que no poden renunciar a cap espai de poder: “I el Govern és un gran espai de poder, per tant, no s’entén que el vulguem abandonar”. De fet, l’exdirigent ja va exposar diversos arguments en un fil de Twitter que va topar amb la crítica del raper a l’exili Valtònyc.

Publicitat

Per la seva banda, Cuevillas no ha descartat que en funció de la decisió que acabi prenent la militància hi hagi una escissió al partit. “No es pot descartar, en els últims deu anys el panorama de partits ha canviat tant que és imprevisible. Jo crec que si surt que seguim a Govern la crisi la tindrem d’aquí a dos o tres mesos”, ha dit.

Et pot interessar  Junts "intensifica" la feina "feta" a Ponent, l'Alt Pirineu i Aran amb més de 300 actes durant la campanya per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut