Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Jordi Borràs titlla “d’enganyifa” la proposta de diàleg del Gobierno

|

- Publicitat -

El fotoperiodista Jordi Borràs ha esclatat avui contra els socis de govern de Pedro Sánchez, els de Unidas Podemos, que han tret pit i s’han ventat que amb la trobada d’avui entre el president de la Generalitat Quim Torra amb el seu homòleg espanyol Pedro Sánchez.

Diferents membres del partit lila, entre ells el vicepresident espanyol Pablo Iglesias, publicaven proclames a favor seu per haver permès un diàleg amb l’Estat que consideren “plurinacionals”. Pablo Echenique feia una publicació similar.

Publicitat

Però són molts els catalans, entre els quals qui escriu aquestes línies, que no ens empassem aquesta pantomima del Gobierno que, amb bones paraules, no acabarà acceptant cap de les propostes clau per a superar l’atzucac entre Catalunya i Espanya que són l’autodeterminació, l’amnistia i la fi de la repressió.

En aquesta línia ha carregat Jordi Borràs contra Pablo Iglesias a qui ha contestat al seu tuit. El polític madrileny deia que “Somos un país plurinacional y eso es parte de nuestra riqueza cultural y democrática […] Tras años de falta de diálogo, hoy se abre una nueva oportunidad”.

Borràs ha expressat el sentiment de molts quan ha contestat: “Aquesta falsa plurinacionalitat acaba a partir del moment que tu pots viure plenament en castellà i jo no puc ni he pogut fer-ho mai en català. Ni parlem ja d’un diàleg on es veten temes abans de començar. Fi de l’enganyifa.”

Et pot interessar  La justícia madrilenya obre diligències contra Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, per tràfic d'influències
Publicitat

Opinió

Minut a Minut